Ons Partner Programma

A3bc heeft door de jaren heen sterk ingezet op maatwerk en het bouwen van eigen beheerde oplossingen op het gebied van telecom en internet-bereikbaarheid. Zo zijn we een operator/provider met een eigen netwerk voor internetverbindingen, vaste telefonie en mobiele telefonie. Omdat onze oplossingen bijna volledig in eigen beheer zijn, is A3bc nauwelijks afhankelijk van derden. Hierdoor en door het gebruik van triple redundancy op onze systemen kunnen wij onze klanten een uitstekende kwaliteit bieden.

Omdat A3bc al vanaf 1994 opereert vanuit Posterholt in Limburg zijn wij sterk vertegenwoordigt in het Zuiden van het land. Inmiddels hebben wij servicepunten in Maastricht en Amsterdam om onze klanten nog beter te kunnen bedienen. Wij zijn er echter van overtuigd dat we niet alles alleen kunnen, daarom is A3bc altijd opzoek naar sterke partners die onze dienstverlening onder de aandacht van hun klanten wil  brengen.

Hierbij ondersteunen we onze partners met onze kennis en expertise en helpen we u op weg om succesvol onze oplossingen in uw markt te zetten.

Partner profiel:

  1. U bedient het midden tot groot segment mkb bedrijven waarbij we een ondergrens hanteren van 10 werkplekken, of
  2. U heeft diverse klanten in buitengebieden, of
  3. U bedient diverse huisartsen en zorginstellingen.

Herkent u zich in een of meerdere van bovenstaande punten? Wilt u meeliften op onze kennis en expertise en uw klanten een nog breder assortiment aan telecom en bereikbaarheidsoplossingen aanbieden?

Neem dan vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

 

Partner Programma