ISDN en het traditionele telefoonnet stopt!

ISDN en de analoge telefoonlijnen zoals we die nu kennen stopt. Een stap die er al geruime tijd aan zat te komen.
Ook een logische stap, aangezien meer dan 60% van Nederland inmiddels al is overgestapt op de techniek van vandaag; “VoIP”.

Wat betekent dit voor u?

Kort gezegd, komt het op het volgende neer; Wanneer u op dit moment nog facturen ontvangt, voor vaste telefonie (ISDN-abonnementen en/of telefoonabonnementen), dan is er aanleiding voor een verdere inventarisatie. Hier zal namelijk een alternatief voor moeten komen.

Het kan zijn dat u in de afgelopen tijd al stappen heeft gemaakt en dat uw telefooncentrale inmiddels al wel werkt op basis van VoIP, maar dat er daarnaast toch nog ISDN- of telefoonlijnen in uw pand liggen voor andere toepassingen ( inbraakalarm, pin, frankeermachine, fax ). Ook daarvoor geldt dat we alternatieven kunnen bieden.
Er bestaat geen standaard oplossing hoezeer andere partijen dat ook beweren. Ook uw situatie is uniek. Neem geen overhaaste beslissingen en laat u goed informeren.
Wij willen u graag zoveel mogelijk ontzorgen. Wij begrijpen dat u liever met andere zaken bezig bent.

Ontvangt u inderdaad nog facturen voor ISDN of analoge telefoonlijnen van uw telecom-aanbieder neem dan contact met ons op.

Telefoon: +31 (0)475 468 468
E-mail: info@a3bc.eu