INTERNATIONALE VERBINDINGEN

Een of meerdere vestigingen in het buitenland
Wanneer uw bedrijf een of meerdere vestigingen heeft in het buitenland, kunnen wij zorgen dat alle locaties op hetzelfde netwerk zijn aangesloten. Met als groot voordeel de mogelijkheden om uw ICT-infrastructuur centraal in te richten op één locatie, waardoor uw collega’s wereldwijd terecht kunnen op het eigen vertrouwde bedrijfsnetwerk. Ook grote hoeveelheden data kan veiliger en makkelijker worden gedeeld en/of als back-up dienen tussen de verschillende vestigingen.

Internetverbinding
Wij leveren onze internetverbindingen via onze eigen netwerkinfrastructuur welke direct gekoppeld is met de belangrijkste internet peering locaties en internationale transit leveranciers. Hierdoor kunnen wij een perfecte kwaliteit leveren, op vrijwel elke Europese locatie, welke recht doet aan het belang dat een internetverbinding tegenwoordig ook voor ondernemingen heeft. Indien gewenst kan de internetverbinding redundant gemaakt worden, zodat er een zeer hoge beschik­baarheid geleverd kan worden.

Cloud Telefonie
Wij leveren cloud telefonie oplossingen door heel Europa. U kunt in elk Europese land een professionele oplossing geleverd krijgen met bijbehorende nationale telefoonnummers. Deze zakelijke oplossingen voldoen aan de eisen van het land, denk hierbij oa. aan de eisen rondom het nationale noodnummer ‘112’. Buiten Europa kunnen wij u van de meeste landen internationale telefoonnummers leveren die u kunt koppelen aan de cloud telefonie oplossing

Helpdesk
A3bc beschikt over over een eigen 24/7/365 helpdesk die u voorziet van professionele telefonische support.
U kunt ons altijd bereiken op +31 475 468 468.

Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden en toepassingen passend bij uw bedrijf.