AirInternet Back-up verbinding

 

Wellicht de grootste nachtmerrie van elk bedrijf is het wegvallen van de internetverbinding. Door de komst van Cloud toepassingen en trends als Bring Your Own Device is een betrouwbare verbinding met het internet meer dan ooit van belang. Uit onderzoek blijkt echter dat 6 op de 10 bedrijven geen back-upverbinding hebben.

A3bc biedt ondernemers een tweetal betrouwbare en betaalbare back-up oplossingen die het werkproces veilig stellen bij uitval van de hoofdverbinding:

AirInternet Back-up Pro

Bij deze back-up variant beschikt uw back-up verbinding over een vast IP adres. Zodra de back-up verbinding inschakelt beschikt u over onbeperkte internettoegang. De Back-up Pro verbinding heeft een minimum snelheid van 80Mb/10Mb. Zoals u dat van ons gewend bent bezit ook de AirInternet Back-up verbinding een zakelijk SLA.

AirInternet Back-up Lite

Deze Back-up verbinding beschikt over een dynamisch IP adres. Zodra de back-up verbinding inschakelt beschikt u over onbeperkte internettoegang. De Back-up Pro verbinding heeft een maximum snelheid van 40Mb/5Mb. Ook deze back-up verbinding bezit een zakelijk SLA.

Hoe realiseert A3bc dit?

Zodra u kiest voor een van de back-up oplossingen van A3bc ontvangt u een A3bc 4G+ internet modem. Dit modem meldt zich aan op meerdere 4G+ zendmasten en wordt geplaatst in uw bedrijfspand. Achter het 4G+ modem komt uw eigen router of switch te staan met daaraan uw hoofd internetverbinding inclusief Firewall. Uw IT-medewerkers of ICT partner houdt 100% controle over de beveiliging van uw netwerk. Zodra uw hoofdverbinding wegvalt schakelt automatisch het 4G+ modem in en neemt de verbinding over.

Interesse in een back-up verbinding? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!